ACTUALITAT
Carregant...
27 d’ag. 2013

Info Post
Us convidem a celebrar Roix Haixanà, l'any nou jueu, amb el Menú que us proposem de primer plat, segon plat i postres que us oferim entre ahir i demà.


SEGON PLAT: XAI AMB GÍRGOLES I ALBERCOC

Ingredients:

1 ½ quilo de xai
2 cebes picades 
3 grans d'all, sencers o picats 
450 gr de gírgoles tallades 
2/3 de tassa d'albercocs en conserva 
1 tassa de vi vermell sec 
½ tassa d'aigua 
¼ culleradeta de pebre 
2 fulles de llorer

Preparació:

Pre-escalfeu el forn a 350 graus.
Col·loqueu els vegetals, els albercocs en conserva, el líquid i els condiments en un bol mitjà. 
Barregeu fins que estigui combinat.
Col·loqueu la carn en un motlle per rostir i aboqueu la barreja d'albercoc sobre ella. 
Fornegeu cobert de 2 a 2 ½ hores.
Reviseu la carn mentre es cou.
Quan estigui a punt, traieu la carn del forn i deixeu refredar. 
Refrigereu durant unes quantes hores o durant la nit.
Pre-escalfeu el forn a 300 graus. Torneu a col·locar la carn a la salsa i escalfeu de nou durant 30 minuts. Serviu calent.

        Els continguts, la recerca, les traduccions i el material que compartim amb tu és
        completament gratuït. Si t'agrada la nostra feina, la teva subscripció permetrà
        que aquest lloc continuï en funcionament. Per això et demanem que consideris
        subscriure't als nostres continguts des de tan sols 2,5 € a la setmana. Gràcies!
FES-TE SUBSCRIPTOR


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
;

ACTUALITAT